3. dec. 2016

Veseli december - Majhna pozornost za vas ♡ (dan 3)

Pred osmimi leti sem začela s temle blogom. Danes sem pogledala prvih par objav in se samo nasmehnila. Moji začetki v svetu voščilnic so bili, hmmm, precej okorni. ;)


V tem času sem napisala okoli 400 objav, včasih več, včasih manj - odkar imam otroka je časa definitivno manj. In prav moja dva fanta sta razlog, da ni več toliko časa za ustvarjanje kot nekoč. Z otroci se to spremeni v izziv! ;) Velikokrat testirata meje mojega potrpljenja, sploh ko se igrata in brskata po mojem ustvarjalnem kotičku. Ni simpl ostat ravnodušen, ko nalepita na tla 10m najlepšega washija in se igrata cesto. ;)

Zato tudi ni več toliko časa za ustvarjanje kot nekoč, so pa ti ustvarjalni trenutki toliko bolj sladki. ;) In ker imamo vsi radi sladko, sem se odločila , da je čas za bonbonček za moje zveste spremljevalke-bralke-komentatorke. Vaši topli in prijazni komentarji mi marsikdaj pobožajo dušo in polepšajo dan!


Bonbonček vsebuje:






  • 32 scrapbook papirjev  (dimenzije 8x8 ", enostranski, vsak motiv 4x), 
  • set štampiljk Jane`s Doodles "Winter Wishes",
  • 10 kraft tagcev , 
  • 2 mini distress blazinici (Peackock Feathers in Festive Berries),
  • 10m rdeče-bele Bakers twine vrvice,
  • 10m natur vrvice,
  •  washi trak in 
  • bele in zlate sequin zvezdice.


  • Zanj se lahko potegujete kar dvakrat:
    • pustite komentar pod to objavo
    • pustite še en komentar, če blog spremljate (ali pa ste ga ravno začele ;-))

    Za bonbonček se lahko potegujete do 11. decembra (do takrat bo objava ostala na vrhu). Moja majhna pomočnika pa bosta izžrebala dobitnico/ka 12.decembra.

    Lep dan,

    Simona

    34 komentarjev:

    1. To pa je lep začetek dneva s tem sladkim bonbončkom, ki si nam ga pripravila :) tvoja spremljevalka sem že kar nekaj časa ter vedno rada pogledam na tvojo stran, ko utegnem pustim tudi kaki komentar :)

      OdgovoriIzbriši
    2. Simona, čestitke za osem let bloga, to je res lepa številka. Spremljam te že nekaj časa in če mi čas dopušča, včasih tudi komentiram. Najbolj sem ti pa hvaležna za tiste predalnike iz Ikee, po tvoji objavi sem jih tudi sama nabavila in sem zelo zadovoljna. Hvala. Seveda se postavim v vrsto tudi za bonbonček, pa še žreb bo na posebni dan (vsaj zame).

      OdgovoriIzbriši
    3. Čestitke za 8. obletnico. Naj kljub vsakodnevnim izzivom ostane še naprej tvoj pobeg v ustvarjalnost. Z veseljem pokukam k tebi ;-)

      OdgovoriIzbriši
    4. Čestitke za obletnico. Bonbonček je pa videti zelo mamljiv. Postavljam se v vrsto

      OdgovoriIzbriši
    5. Blog spremljam že nekaj časa. Priznam pa da z komentiranjem pa nisem nič kaj pridna. Pa ne samo pri tebi, tudi drugi so na istem.

      OdgovoriIzbriši
    6. o, zdajle sem se pa prav morala sprehoditi skozi leta tvojega bloga - sploh nisem vedela, da imaš blog že tako dolgo - vse čestitke, to pa je nekaj!! in vedno mi je tako fascinantno pogledati razvoj ustvarjanja!
      spremljam te že od začetka svojega bloganja, torej kakšno leto in pol, vsak teden pa občudujem tvoje kreacije za Brown sugar challenge blog.
      hvala za možnost bonbončka in lep vikend!

      OdgovoriIzbriši
    7. Osem let!!!Čestitam Simona :) Z veseljem pokukam k tebi, si pravi navdih. Spremljam te že nekaj časa, pogrešam, kadar te ni in me razveseliš, ko objaviš nov izdelek. Čudovit bonbonček si pripravila, zelo bogat, hvala za prijaznost, se z veseljem potegujem zanj :)

      OdgovoriIzbriši
    8. Čestitke za obletnico ter lepo število objav. Pripravila se čudovit in bogat bonbonček.

      OdgovoriIzbriši
    9. Tvoj blog spremljam že precej let. Čeprav ravno pogosto ne pustim komnetarja (ker se mi zdi, da se vedno ponavljam), pa rada pokukam k tebi, saj se vedno najde kakšen zanimiv in lep izdelek.

      OdgovoriIzbriši
    10. Simona,čestitam za osem let bloganja in občudovanja tvojih izdelkov. Vedno je lepo priti k tebi na obisk.
      Bonbonček pa je zelo mamljiv :)

      OdgovoriIzbriši
    11. Čestitke, Simona za osmi rojstni dan tvojega bloga, za okoli 400 navdihov ustvarjalnosti, ki si ga v tem času delila z nami.

      OdgovoriIzbriši
    12. Spremljam te že od začetka, enkrat bolj redno, drugič malo nadoknadim. Starševstvo ima pač svoje izzive, tudi to da se ustvarjalni material porabi ali izgine, je del tega ... ;) Želim ti čim več trenutkov nemotenega ustvarjanja in se že veselim prihodnjih objav.

      OdgovoriIzbriši
    13. Čestitam za osem let bloga in se postavim v vrsto za bombonček. Zadnje čase bolj redko kaj preberem, bombončke pa očitno hitro najdem. Res je, sem sladkosnedna.

      OdgovoriIzbriši
    14. Res lepa doba ustvarjanja in čestitke za obletnico ter za vse ustvarjene izdelke. Veliko kreativnosti stoji za tem. Vsi smo začeli okorno in se počasi razvijali in prav zabavno je to opazovati. Krasen bonbonček si pripravila.

      OdgovoriIzbriši
    15. Simona, čestitke za tako lepo število let bloganja. Veseli me, da sva se zadnjič tudi spoznali. Z veseljem pogledam tvoje izdelke, ker so tvoje voščilnice vedno tako lepo pisano pobarvane in razigrane. In tvoji adventni koledarji so zakon. Ti bom malo ukradla idejo, ko bom imela sama otroke :)

      OdgovoriIzbriši
    16. Ojla Simona, vse čestitke za tvojih 8 let delovanja:), da pa je ob otrocih tega časa manj, pa ne dvomim. Sem se nasmejala, ko sem si zamislila tvoj washi trak nalepljen za cesto, ampak otroci imajo svoje zamisli o uporabi:))). Ti moram še povedat, da sem vnukinji pokazala tvoj adventni koledar in je bila navdušena. Sva že delali načrt za nekaj podobnega za nadlednje leto:). Sem vesela, da sva se spoznali. Lep pozdravček, Andreja

      OdgovoriIzbriši
    17. Vse čestitke! Sama sem te začela spremljati na instagramu potem pa me je pot zanesla tudi sem na tvoj blog, ki ga zelo rada obiščem. Čeprav sem na blogih bolj lena in bolj malo komentiram mi zato tvoji izdelki niso nič manj všeč. Le tako naprej! :)

      OdgovoriIzbriši
      Odgovori
      1. Oh, in seveda sem vesela, da sem lahko tvoja spremljevalka tudi tukaj. :)

        Izbriši
    18. Čestitke za obletnico. Mi je vse poznano. Tako gledanje svojih prvih izdelkov na blogu (da ne govorim o tistih še prej). Samo je fino, ko vidimo, kako se razvijamo, kaj? Znano mi je pomanjkanje časa, pa sta zdaj moja fanta že večja in imata ona2 rada mir, tako ga imam tudi sama ;)
      Poznana mi je tudi uporaba mojih stvari, čeprav sem tukaj bolj stroga ;)
      Naj ti bo ustvarjanje še naprej užitek, moi

      OdgovoriIzbriši
    19. Draga Simona, ti si "kriva", da sem se ujela v svet papirčkanja! :)) Hvala ti za to! Tvoji izdelki pa me vedno znova navdušijo! ;)

      OdgovoriIzbriši
    20. Iskrene čestitke za obletnico in hvala, da lahko tudi pri tebi nahranim svojo dušo ob čudovitih izdelkih. :)
      Na še mnogo let! :)

      OdgovoriIzbriši
    21. Blog spremljam že kar nekaj časa, čeprav redko pustim komentar. Lepo se je ustaviti pri tebi! :)

      OdgovoriIzbriši
    22. Simona vse čestitke - v tvojih objavah vidim in slutim kilometrino :-) Tako zelo dodelane in TVOJE so. Ko ustvarjalec ubira svojo pot se to čuti in ceni. Veselim se že tvojih prihodnjih objav in... pofočkaj se še za moj bonbonček, kdo ve, morda boš imela srečo ravno ti :-)))) Vesela sem, da sva se spoznali in veselim se prihodnjega srečanja! Čudovit prazničen december ti želim, Majda

      OdgovoriIzbriši
    23. Čestitke ob taki blogerski kilometrini! Sama sem bolj slaba komentatorka (razlog je podoben-otroci;)),sem pa nekajkrat že zašla na ta blog in imaš res lepe reči! Vse dobro in ustvarjalno še naprej!

      OdgovoriIzbriši
    24. Rada se ustavim pri tebi :) Čestitke na kilometrini.
      Slasten bombonček si pripravila :)

      OdgovoriIzbriši
    25. Že osem let dopolnjuješ ta prekrasen ustvarjalni svet? oOOo, res lepo in vse pohvale za zvesto pisanje bloga kljub malima nadebudnežema. Meni je pa prav zanimivo spremljat ustvarjalke od začetkov do danes. Vsak začetek je okoren kot pri otroku, ki se uči svojih prvih korakov. In z leti napreduje in se uri!
      Hihi, prav dolgčas bi bilo brez vseh teh zanimivih dogodivščin, ki polepšajo dneve. ;) In verjamem, da trenutki, ko si sama v tvoji ustvarjalni sobi prav pobožajo dušo! :)

      OdgovoriIzbriši
    26. Že nekaj časa te spremljam na blogu. Namreč tvoj stil voščilnic me vedno ZNOVA navduši. In zelo sem vesela, da sem te srečala in spoznala tudi v živo! :) Še enkrat iskrene čestitke na vsa leta ustvarjanja in deljenja tvojih umetnin z nami. Naj bo lep in čaroben mesec december! Same dobrote si zložila v bonbonček! ;)

      OdgovoriIzbriši
    27. Simona čestitke za obletnico in toliko objav. Tvoje kartice so mi vedno zelo všeč in si jih redno ogledujem, res pa je, da sem bolj lena pri komentiranju (sploh zdaj,ko sva v renovaciji stanovanja). Želim ti vse lepo in zvrhan koš kreativnosti še v prihodnje ❤

      OdgovoriIzbriši
    28. Tvoj blog pa spremljam že zelo dolgo ☺

      OdgovoriIzbriši
    29. Simona, čestitke za osem letno kilometrino. Imaš poseben stil, ki ga z veseljem spremljam. Čeprav sem pri komentarjih bolj na tesno, se vseeno slinim ob objavah. Želim ti še veliko, veliko objav in ustvarjalnega užitka.

      OdgovoriIzbriši
    30. Me veseli, da si poznana tudi izven naših meja. Kukam tudi na Brown sugar challenge blog.

      OdgovoriIzbriši
    31. Simona, 8 let, saj ne morem verjeti, res si pridna, čestitke! In naj bo še veliko let in veliko krasnih izdelkov.
      Lp

      OdgovoriIzbriši
    32. Spremljam te že dolgo, vendar priznam, da sem bolj skromna s komentarji, saj zadnje čase sem bolj malo prisotna in na svojem, kot na vseh vaših blogih. A sem zelo vesela, da sem se danes malo vsedla za računalnik in pregledala bloge in tako v zadnjem trenutku naletela tudi na tvoj sladki bonbonček, za katerega se z veseljem postavim v vrsto.
      Lp

      OdgovoriIzbriši
    33. predivni štambiljčeki.
      :D
      nisam tu zbog nagrade,ionako kasnim :)
      sretno svima :D
      hugs

      OdgovoriIzbriši