26. okt. 2017

Noč čarovnic

Prihaja noč čarovnic. Roke gor, kdor se je veseli! ;) Pri nas imamo veliko veselja z rezljanjem buč in vsem strašno strašnim dekorjem, ki spada poleg. ;) Na prvem mestu so seveda voščilnice!

Pripravila sem vam mini navodila za eno super strašno in preprosto voščilnico:




Potrebujemo


Akvarelni papir odrežemo malce večji kot je naša kvadratna šablona ter začnemo senčit z distress blazinicami. Začnemo z najsvetlejšo barvo - rumeno- od roba proti notranjosti. Nadaljujemo z oranžno - od roba proti notranjosti (ne posenčimo sredine, ta naj ostane rumena), nadaljujemo tako na robovih še z vijolično in črno.


Na koncu si na naš karton obrišemo zunanji rob kvadratne šablone - zato, da bomo približno vedeli kam nalepit vse dodatke. S pomočjo Spooky Halloween seta izrežemo iz črnega fotokartona  pajkove mreže, iz belega strašno hiško, iz črnega bleščičastega kartona netopirčke ter iz črne moos gume še pajka.




 Vse izrezane dodatke nalepimo na našo posenčeno osnovo, pri tem nam je v pomoč za umestitev obrisan kvadrat, Nalepimo vse razen pajka iz moos gume, nato s pomočjo kvadratne šablone obrežemo robove. Skozi Sizzixa bo šlo malo težje zaradi debeline akvarelnega papirja in vseh dodatkov na njej, zato parkrat "porolamo" skozi.


Sedaj iz črk s pomočjo VersaMark blazinice odtisnemo le še napis Boo!, ga potresemo z belim embossing prahom in stopimo s pomočjo vroče pištole.



Napis umestimo na voščilnico s pomočjo 3D lepilnih blazinic, naš izrezan kvadrat s strašno sceno nalepimo na črn fotokarton in vse skupaj na belo kvadratno osnovo za voščilnice (oboje je veliko
13,5x13,5 cm).

Končano!



 Lep pozdrav,

Simona

PS: če ne veste kam z vašimi strašnimi voščilnicami - 7letni Brock, ki obožuje Halloween je hudo zbolel in si želi, da bi mu poslali kakšno strašno voščilnico. Klik za zgodbo in njegov naslov.




4 komentarji:

  1. Strašno simpatična voščilnica! :)
    Sama ne obožujem ravno tega praznika, ampak čarovničke in luštni netopirčki ter svetleče buče so mi pa zelo všeč. Tako da se nisem mogla upret izdelavi kakšne voščilnice. Sem te že pogrešala na blogu, pa vidim, da si nam pripravljala nekaj novega. Kar cel postopek izdelave. ;) Hvala, ker si delila z nami tudi zgodbo malega fantiča, ki obožuje Halloween. Moj netopirček bo z veseljem odletel tudi k njemu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi jaz sem že pogrešala blog in vse vas! kaj naj rečem, najprej so bile počitnice in sem bila na off, potem pa se je začela šola in vsa pripadajoča hektika... ;)

      Izbriši
  2. Zelo všečna voščilnica. Ozadje si fenomenalno naredila.
    Letos sem se colo sama lotila izdelati voščilnico na temo noč čarovnic :)

    OdgovoriIzbriši