21. jan. 2016

Moj kotiček

Zadnje čase sem bila precej zaposlena, pa ne z ustvarjanjem, ampak z pospravljanjem. ;) Ves december sem namreč na miso samo nalagala in vsakič, ko sem kaj iskala, se je vse zrušilo. ;) Poznano? Ja, takole je bilo:


Potem pa sem morala nujno skočit v Ikeo in tam našla super mini poličke in  plastične posodice, ki so super pasale v moje predalnike in dobila zagon, da vseeee pospravim. Trajalo je ene dva tedna, z vmesnimi postanki, ker zaradi bolezni otrok ni bilo časa. Vmes je izgledalo še  hujše in še bolj razmetano, naloženo, ampak sem se uspešno prebila skoz.

Parkrat sem se vmes seveda tudi zjokala, ko sem pospravila boleče spomine na bolnišnico (o tem kdaj drugič) in seveda tudi od razneženosti ko sem našla baby fotke mojih fantov in prve odrezane kodrčke... Ah, ja, sweet memories.

TA-DA!










Poleg poličk imam še dva predalnika na koleščkih, v katerih imam zložene blazinice, štampiljke, papirje, lepila, šablone in še vse ostalo kaj pač potrebujem. Imam rahlo obsesijo z štampiljkami, distressi in lepimi scrapbook papirji. Rahlo. ;) Pod mizo lahko vidite škatlo z osnovami z voščilnice in kuverte. Tudi s tem rahlo pretiravam, ampak kaj, če so pa pakirane po 50 ali 100 skupaj. ;)







Včasih je ta moj kotiček izgledal takole - čisto, pospravljeno, nenaloženo. Potem pa, no potem pa sem nakupila veliko lepih štampiljkic, papirjev, inkov, washi trakcev in pač vseh ostalih lepih stvari, ki jih nujno potrebuješ.

Pa ve? Imate svoj kotiček? Kako imate organizirane stvari?

Lep dan,

Simona


19 komentarjev:

  1. Krasno si si vse pospravila in dodatno opremila. Te poličke za okvirje so res super in zelo priročne za nas ustvarjalke. Krasno pašejo zraven. Pri meni je v glavnem skoraj vedno red, ker vsakič, ko končam z delom pospravim. Tudi zato, ker čez teden ustvarjalnica sameva. Tako pa z veseljem pridem vedno znova k pospravljeni mizi. Res pa je, da če naredim več voščilnic v istem dnevu, je vmes podobno kot pri tebi na prvi fotki in komaj ša kaj najdem :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Uf, ko vidim tako lepo pospravlje ustvarjalni kotiček, kot je tvoj, me prime, da bi šla takoj tudi svojega spravila v red. Ampak me hitro mine.... :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Ko ustvarjam, je nered. Vendar sem se disciplinirala, da po končanem delu, vse pospravim nazaj na svoje mesto. Gre že zelo hitro :)
    Lepo si uredila in všeč mi je tvoj način.

    OdgovoriIzbriši
  4. Res imaš lep kotiček in res lepo pospravljen :-)) Moj predvsem čaka na pospravljanje.

    OdgovoriIzbriši
  5. Tudi pri meni je tako, da ko delam kar nalagam in potem komaj kaj najdem. Potem pa enkrat vse pospravim, pa ni za dolgo. No, na račun tega pogrešam eno zelo uporabno šablono in mapco za embosiranje. Enkrat mi bo že prišla pod roko.
    Zelo lepo si tole uredila, jaz imam tudi tak kotiček ampak je manjši.

    OdgovoriIzbriši
  6. Prekrasen ustvarjalni kotiček....,mislim da smo vse na enaki valovni dolžini,tudi jaz včasih pretiravam,enkrat z enim drugič z drugim,....čudovit in estetsko dodelan ustvarjalni kotiček imaš,zelo mi je všeč.Veliko ustvarjalnih užitkov in idej ti želim.

    OdgovoriIzbriši
  7. Prideš še k meni?
    Čudovit ustvarjalni kotiček si si uredila
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  8. Čudovito... tudi jaz se trudim, da pospravim po končanem delu, vmes pa...mhmhm kaos. Ampak mi gre na živce, zato tudi vmes kdaj pospravim :-)

    OdgovoriIzbriši
  9. Joj, pri takem naboru materiala pa imaš res kaj pospravljati! ;) In kako si vse lepo uredila! Prav čudovito je pogledati slike!

    OdgovoriIzbriši
  10. Čudovito si uredila ustvarjalni kotiček, zelo mi je všeč, mene že tudi nekaj časa vleče v Ikeo. Predvsem so mi všeč poličke s steklenimi kozarci in lončki in pa seveda predalnik. Mi lahko zaupaš dimenzije prosim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Živjo Zvonka, vso pohištvo je iz Ikee, ti bom kar linke nalepila, imaš tam vse mere napisane.
      Predalnik - http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/50264927/#/40196241

      Poličke - http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/40291766/#/90292103 (moja je 115 cm dolga)

      Polica - http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/50282182/ (dolžina 190cm)

      Upam, da sem ti kaj pomagala. Obisk v Ikei se vedno splača, če nič drugega se sprehodiš skozi lušen salon pa greš na kavo in švedsko pecivo. ;) Pa garantiram, da nikoli ne greš ven praznih rok. ;))

      Izbriši
    2. Simona hvala za vse informacije. Sem medtem že našla na netu. Predalnik mi je res všeč, ker nima preveč globokih predalov, da potem samo brskaš. Do jeseni si omislim kaj takega ali podobnega. Lp

      Izbriši
    3. Zvonka, v Ikei sem tokrat dobila tudi super plastične škatle/vložke, ki pašejo v te predalnike. Vidiš jih lahko na sliki kjer so silikonske štampiljke. Ta predalnik ima spodnje tri predalnike globje in tudi za tiste imajo super škatle. Jaz imam po 4 v enem predalu - zato, da je vse pregledno in se ne rola sem in tja vsakič, ko odpreš. ;)

      Izbriši
  11. Ohh, kako je lep, tvoj kotiček. No, jaz moram pa iz omar povsod po hiši znostiti vse v kuhinjo na mizo, potem vmes kuham, pa ko gremo jest, spet vse nazaj znosim, če je potem kaj časa, spet vse nanosim...uglavnem, ja, prenašam vse, kot mačka mlade...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ikea ima rešitev tudi zate, Keltika. ;) Voziček na kolesih, kamor nabašeš vse svoje pripomočke in jih samo voziš sem in tja . kjer pač ustvarjaš. O tem sem tudi razmišljala, ker velikokrat, predvsem decembra, zvečer delam za jedilno mizo in gledam poleg tv. Pa se mi ne da vsakič vsega nazaj nosit in potem naslednji dan spet ven...

      http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/30216536/

      Izbriši
    2. Ooo, Simona, tole je pa res nobel! Moram sorodnike nafehtat, da ga pripeljejo, sama še nisem bila nikoli v Ikei, se raje kar izogibam takih trgovin, pohištvo pa naš kar sam naredi po mojih načrtih :) Ampak tale voziček mi je pa res všeč! Hvala :))

      Izbriši
    3. Ta voziček je carski. Sem ga opazila na ameriških blogih, ga ima veliko ustvarjalk. ;)

      Izbriši
  12. Zelo lepo urejen ustvarjalni kotiček imaš. Veselje ga je pogledati. Tudi sama imam rada pospravljeno, po končanem delu. Lp

    OdgovoriIzbriši
  13. Ko bom jaz velika ... ;)

    Čudovito in hvala za lušte! :)

    OdgovoriIzbriši