17. jan. 2013

Kaos na mizi

ali voščilnice v nastajanju. ;)  Nekaj takšnih, ki sem jih delala že lani, nekaj pa čisto novih. Pokažem kmalu. ;)




Imate ve vedno pospravljeno in čisto delovno mizo? Sama moram priznat, da ne. :( Nekako vedno potrebujem toliko stvari in na koncu "projekta voščilnica" je vedno totalna bomba. Sem se pa vsaj toliko organizirala, da imam na mizi vedno eno škatlo, kamor po delu zložim vse aktualne pripomočke in dodatke, pisala in lepila gredo v lonček, markerji pa v vrečko, škarje in rezalnik papirja skrijem. Sem se naveličala, da vsak večer znova iščem kam si je Vito pospravil stvari, ki si jih je sposodil. ;)) (najbolj všeč so mu distressi in washi trakovi).

Lep dan,

Simona

12 komentarjev:

  1. Baje se temu pojavu pravi kreativni kaos :-) Pri meni zgleda podobno. Najbolj me jezi, ker vedno nekaj iščem po škatlah in potem ne dam na isto mesto in naslednjič ponovno iščem... :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sicer nimam papirja ampak pri meni so skrite nitke povsod. Imam klobčiče porazdeljene, da se na vsakem koncu kaj najde.
    Trenuten projekt pa imam kar v papirnati darnilni vrečki, da takoj vidim igle, volno in napol narejene gamaše in da potem lažje sabo nosim po hiši.

    Drugače pa je moja pisalna miza v času študija bila prekrita s papirjem ampak sem v vsakem kupu vedela kaj je.

    OdgovoriIzbriši
  3. tudi pri meni je večkrat tako, ampak sem zaradi omejenega prostora kar prisiljena v prospravljanje ... uf kaj bi dala za večjo mizi :)))))) LP

    OdgovoriIzbriši
  4. O pismu, pri meni ni nič drugače. Mimogrede tudi kakšno zadevo odložim "kar tako", potem pa iščem kot nora. Po tvoji mizi sodeč so stvari v mega nastajanju - bravo in hitro nam kaj pokaži....:):)

    OdgovoriIzbriši
  5. Le zakaj so mi tvoje slike tako domače? Do onemoglosti si želim biti organizirana pa ne gre. Izgleda obupno, a najdem večino stvari, vse si mi stresa in speljuje, če pa pospravim, ne najdem nič. Do zdaj sem videla le en vzor reda - fimo umetnico Carol Blackburn in Londona. Ko je ona imela delavnico je bilo vse na mizi kot iz škatlice od začetka do konca, ampak dela pa nore izdelke. Sklep - tak se moraš roditi, eni smo pa bolj raztreščeni.

    OdgovoriIzbriši
  6. Hm ... pri vseh mojih ustvarjalnih zagonih najbolj trpi moja boljša polovica, ki se vedno znova spotakne ob ročko rezalnika ali odriva kupe papirja z mize na stran, da gor lahko postaviva krožnike (jaz celo še nimam svoje delovne mize in ustvarjam v kuhinji ...), pa ponoreva, ko se mu na oblačila vedno znova lepijo mini mini papirčki-ostanki rezanja (ja, pri meni vse leti naokoli in včasih malo pozabim pomesti), da ne omenjam godrnjanja, ko poštar vedno znova nekaj prinaša, stvari pa se kopičijo :)) No, to je samo ob posameznih obdobjih tu in tam, sicer pa imam veliko škatlo, ki je polna manjših škatel, ki so polne še manjših škatel in vrečic ... pravzaprav ... imam dve večji škatli, ki sta polni manjših, ki so ...

    OdgovoriIzbriši
  7. Tudi jaz imam kmalu vse povprek, a sem zaradi omejenega prostora prisiljena pospraviti. Tudi raje sedem k mizi, ki je bolj prazna. A se kmalu napolni:))))

    OdgovoriIzbriši
  8. ha ha ha jaz si tudi vse tako lepo pripravim, potem imam pa kaos in delam na čisto mini prostoru in kr stojim zraven mize, da lahko jemljem stvari tu in tam...

    OdgovoriIzbriši
  9. Ja jaz pa ves čas poslušam komentarje ja sej ni čudno, da imajo otroci tako sobo, ko imaš pa ti tako mizo.
    Me pa zelo moti, da nimam mize pospravljene preden pričnem z delom. Sem si pred kratkim naredila red da sem si material razdelila po škatlah in ga dala na regale in potem ven vzamem samo tisto kar resnično rabim. ME pa ob živce spravi, če nekaj natančno delam, potem pa moji ljubi otročki pridejo zraven, pričnejo vrtet mašino, jemat in spraševat, kaj pa jetole joj kako lep trak in potem vlečejo stvari iz škatel in mi jih odlagajo na površino kjer delam. V glavnem če ima srečo mi ne zlijejo tuša po mizi, ne raztresejo bleščic in ne sesekljajo ravno tistega papirja ki sem si ga pripravila za delat. Ravno zato rada ustvarjam, ko vsi spijo. Ko imam mir ampak potem premalo spim.
    Ja ni kaj vsi bi bili pri meni v naročju miza je pa tako ali tako vedno v ustvarjalnem kaosu.

    OdgovoriIzbriši
  10. Ponavadi ustvarjam zvečer, ko uredim ostale obveznosti, a sem potem včasih že tako utrujena, da se moram prav prisiliti k pospravljanju. Se pa zgodi, da v takšnem neredu prej najdem kar iščem, kot pa potem, ko včasih sploh ne vem kam sem pospravila. Že dolgo imam v načrtu tiste nalepkice, kjer si lepo zapišeš da je tu to in tam ono,pa potem daš na isto mesto....ampak jo večinoma uberem kar po starem tiru ustvarjalnega nereda. Čudovite rožice nastajajo.

    OdgovoriIzbriši
  11. Komaj cakam, ker tale "kaos" prav obetajoce izgleda. Kar sem pa delovnega kaosa tice, pa smo po moje vse tu nekje. :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Joj, kako rada gledam jaz takšne fotografije. Moja miza je na koncu ustvarjanja obupna, ampak jo prav vsakič do zadnje pikice pospravim. To je pri meni nek eksot (verjetno zaradi malce nadpovprečne ljubezni do ustvarjalnih pripomočkov, ki morajo na koncu vsak na svoje mesto) ker imam drugače vse veselo razmetano.

    OdgovoriIzbriši