13. feb. 2012

Srček

Valentinovo je pred vrati, vse je v znamenju srčkov in tudi jaz se nisem mogla upret, da se ne bi malo poigrala s papirji in štampiljkami:



Nadvse preprosta voščilnica, z minimalno elementi. Uporabila sem Hero Arts štampiljko za ozadje, rjavo Memento blazinico, rdeč cvirn za prave šive in rdeč flomaster za tiste faux. ;)), krog pa izrezan z nestiji. Srček je kartonast iz enih prastarih zalog, ampak kaj, ko so ti dodatki tako kjut, da mi jih je prav vedno škoda (u)porabit. ;)

Lep dan,

Suzi

6 komentarjev:

  1. luštno in enoastavno. zelo podobno je naredila tudi moi.lep Valentinovanje voščim, naj bo v znamenju ljubezni, sreče in upanja.

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je šivanje na čestitkah zakon, tako lepo dopolni vseskupaj .. in na tvoji res pride tako lepo do izraza. Srček pa bi skoraj rekla, da je iz fino mase, zanimivo da je kartonast. Čudovita! LP

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovita. Še enkrat drži, da manj je več.

    OdgovoriIzbriši
  4. My name is Alexander Barnes. If you need cheap assignment writing help service from GotoAssignmentHelp, visit the official website. Book your order in the homepage of the website by providing basic details and following simple steps. The GotoAssignmentHelp team will take care of your assignments one you book your order at our website. For more information visit the.

    OdgovoriIzbriši