20. dec. 2010

Snežaki

Z malim sva doma, oba sva zbolela. začelo se je z virozo, ki pa se je malemu razvila v skoraj pljučnico in le za las se je izognil bolnišnici. Sedaj gre počasi na bolje, vročine ni več, apetit se počasi vrača, energija tudi. Ker je zoprno bit cel dan noter in gledat snegec-pegec le skozi okno in ker je treba nekaj zabavnega počet, sva delala papirne snežake.


Del četice je namenjen tudi vrtčevskim prijateljem, del pa že krasi našo domačo steno in dela družbo prispelim voščilnicam. Pokažem naslednjič.;-))




Recept za tele snežake je sila preprost in kot nalašč za DIY projekte za otroke v prihajajočih počitnicah. potrebujemo le bel šeleshamer, okrogle nestije, malor javega kartona, ostanke barvnih papirjev, gumbe, premikajoče oči, okrasni trak ter seveda lepilo (po želji tudi blazinice za senčenje).


Lep dan,
Suzi

7 komentarjev:

  1. Luštni snežakci. Pa čimprej se pozdravita.

    OdgovoriIzbriši
  2. ooo skorajšnje okrevanje želim.
    Snežakov pa je.... ho la la. Pa sem se čudila, kaj neki je toliko snega pobralo zunaj. Očitno vidva, da sta ustvarila vse te snežne lepotce.

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako pa je tole cart zadevica. Sploh se mi dopadejo njihove pisane kapice in nasmejani obrazi. Odlično sta se zaposlila.

    OdgovoriIzbriši
  4. O, kako lepi snežaki! Tapravi so. In veselih barv, da kar polepšajo zimsko sivino.

    OdgovoriIzbriši
  5. Kaki sladki snežakeci. Res luštno.

    OdgovoriIzbriši