27. dec. 2010

Smrečica malo drugače

Letošnja praznična smrečica je malo drugačna kot prejšnja leta. Lesena, okrašena z nogavičkami in majhnimi paketki. Z nje ne letijo iglice, okraski se ne morejo polomit - idealno za našega zvedavega skoraj 2letnika. Najboljše pri njej pa je to, da si jo lahko po mili volji vozi sem in tja po dnevni sobi in prav nič se ne more polomit. ;-))



 










In ker je bil Vito celo leto tako priden, je  Božiček Možiček pustil pod njo zanj paketek. Vito zdaj vsak dan preveri ali se v kakšnem paketku okrasku še kaj skriva zanj. ;-))

Lepe praznike!
Suzi

7 komentarjev:

  1. Pa še ekološka je, pa ne izdelujejo jo kitajski otroci v tovarnah, pa še čudovita je in domiselna... Skratka sami plusi!

    OdgovoriIzbriši
  2. Tole pa je super smrekca za malega navihanca. Varna, uporabna, premična :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Zanimiva ideja. Okrasitev mi je pa res všeč, zelo barvita zanimiva in predvsem mehka (:

    OdgovoriIzbriši
  4. Super rešitev za male zvedave otroke. Nimaš se ničesar bati, pa ni potrebno kar naprej vzklikati: 'Ne smeš to.' ;))

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja, pa res - zdaj ni vse "NE" - pa zato tudi pol toliko zanimivo ni. ;-))

    OdgovoriIzbriši
  6. super smrečica. tudi jaz sem o taki razmišljala, sem nebotu že enkrat jeseni razlagala kako bi lahko kaj takega zložil.. :) kje ste jo pa kupili? koliko je pa približno visoko?
    drugo leto bo ivan skoraj dve in bomo tudi mi mogli kaj takega pogruntat. letos je bolj visoko pa ga niti ne zanima, samo ko lučke užgemo mu je zanimivo... :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Uf, tale je že kakšnih 15 let stara, takrat pa nam jo je naredil mizar po skici. Visoka je 120 cm, razpon spodnjih "vej" pa je 60 cm.

    OdgovoriIzbriši