17. nov. 2010

Čisto preproste

Tokrat pokažem nekaj preprostih:


 Narejene so z NinaB Heilroom Ornaments štampiljkami (ujemajo se z Spellbindersovimi nestiji - sama sem jih sicer izrezala kar na roke :-), se pravi s škarjami).


 Napis je izrezan z Spelbidersovimi Fancy tags:


Za piko na i sem ornamente  in tage na robovih rahlo posenčila z distressi, dodala kamenčke ter narisala vrvice, pentlje ter obrobe.

Lep dan,
Suzi

11 komentarjev:

  1. Preprostost mi je bila vedno všeč. Še vedno verjamem v manj je več!

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lepa kombinacija, čeprav preprosta!

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovite so!
    Lepa barvna kombinacija in vsega ravno prav.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovite so!
    Lepa barvna kombinacija in vsega je ravno prav.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čeprav praviš, da so preproste, so meni čudovite...

    OdgovoriIzbriši
  6. Ko sem jih najprej pogledala sem bila prepričana, da so zašite ob robovih in da so vrvice prave. Dobro si me pretentala :)) in prav sem šla potem gledat kako dobro si narisala tiste vrvice. Jaz imam vedno težave s preprostimi čestitkami, ko jih pa takole gledam pri drugih, pa so mi vedno všeč in vsega je dovolj. Samo jaz še moram nekaj prčkat in dodajat in odvzemat :))Ti Ninini ornamenti so res bogati sami na sebi in prav je, da si jim tako nemanila glavno mesto.

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasne čestitke in lepo, da si se tudi malo odmaknila od svojih standardnih močnejših barv. Sem pa tako kot Vladka, pri drugih vedno občudujem minimalizem na čestitkah, sama pa tega ne morem nnarediti. Vedno se mi zdi, da so preprazne.

    OdgovoriIzbriši