17. jan. 2010

7 resnic

Mka - Mojca me je pocukala, naj napišem 7 dejstev o sebi:

  1. Kljub temu, da imam izredno rada žive barve in pisane kombinacije (kot se opazi predvsem pri mojih fimo stvarčicah), se najraje zmeraj oblečem v črno. Črna srajca, črno krilo, vzorčaste nogavice, črni čevlji, pisana pašmina in črn plašč.
  2. Strašno rada imam in nosim srebrne uhane, čeprav zadnje čase jih preventivno raje ne dam na ušesa - moj 10 mesečni fantek uhan vedno opazi in ga zagrabi ter vleče na vso silo, auč. Nikoli ne nosim verižic, zapestnice pa zelo rada. Ampak uhani so favoriti.

  3. Nimam niti pikice posluha in zelo malo občutka za ritem. Raznorazne zadeve kjer je potrebno plesat ali pa celo pet, so mi nočna mora. Da o kakšni aerobiki niti ne govorim. ;-)) (preden pogruntam koreografijo, je že konec ure,haha). Moja teta zelo rada pove zgodbico kako smo se z dedijem peljale na Krk in ker je mene strašno mučila migrena, onadva pa nista vedela kako pomagat, sta me nahecala, da sem pela od LJ do Krka "Mi smo slovenski pionirji" (stara sem bila 10) in me tako vsaj malo zamotila. Ko smo prišli na Krk sem bila jaz ok, onadva pa čisto zmučena od večurnega, hmmm, "prepevanja". Deda je rekel, da redko srečaš koga s tak malo posluha pa tako velikim veseljem do petja. ;-))

  4. Na smrt me je strah obiska pri zobozdravniku. Že v čakalnici komaj diham, brez obljubljene protibolečinske inekcije pa verjetno niti ust ne bi odprla.

  5. Imam dve mlajši sestri, od njiju sem starejša 8 in 16 let.

  6. Ne maram liftov, zmeraj imam tak neprijeten občutek, da bom ostala noter.

  7. Obvezna jutranja rutina: neskafe arabika z sojinim mlekom ter čekiranje dnevnih novic, mailov in priljubljenih blogov.

Jaz pa cukam za rokav blogerke, ki jih rada berem, da povejo 7 resnic o sebi:
Marby

Gordy

Neža

Ivanjščica

Nataša

Marna

in Nady

lp,

Suzi

1 komentar:

  1. Hvala za tunkanje - se bom potrudila, da napišem nekaj o sebi.
    Sem pa prav penasta nad tem Bloggerjem! Vem, da sem te imela na mojem stranskem seznamu, pa je tvoj blog očitno misteriozno izginil z njega. Tako sem šele sedaj občudovala tvoje zadnje ploščice. Res so nekaj posebnega :)

    OdgovoriIzbriši