16. dec. 2009

Smrečice, okraski in roza pošastika

Tokrat pokažem še letošnjo predzadnjo serijo (menda) voščilnic, ki je sicer nastala že pred kakšnim tednom ali več, ampak enostavno ni bilo časa/prave svetlobe za slikanje.

Niso klasične barve, so bolj pisane, ozadja in paketki so embosirani z različnimi vzorci. Paketke sem izrezala z Cuttlebugovo šablonco in jih potem malo "popravila" z škarjami, saj jih drugače zaradi velikosti ne bi mogla stlačit pod smrečico. Okrasni šivi seveda z Sakura Med in Suffle belim pisalom ter z tankimi barvnimi Stabilo flomastri.





Okraski na smrečici so eyeleti različnih barv, oblik in velikosti. Vseh 31 smrečic (toliko je tudi voščilnic v tej seriji) sem naluknjala in okrasila z eyeleti v slabi uri in sicer s pomočjo moje roza pošastike. ;-)) Crop-a-dile .

Zadeva sicer ni poceni, ampak če jo primerjamo z Fiskarsovim orodjem za ta namen - je vredna vsakega centa. ;-)) (in pusti vso konkurenco daleč za sabo)/(se vidi, da sem čisto navdušena nad roza pošastiko).






lep dan,

Suzi

10 komentarjev:

  1. uu, lušne...vedno tako lepe pisane barve:)

    mi je dobra ideja tole z eyeleti:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Luštno, pisano.. polno barv :)
    tale igrača je pa tudi meni všeč. Veš kje so fiskarsovi luknjači boljši.. na sredi papirja, kamor tale krokodilček ne seže :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Že v živo sem jih pohvalila, ker si se res super domislila tega z eyeleti, s smrekicami in darilcem ... ampak moram še enkrat.
    Bravo! Kar za celotno proizvodnjo en poklon. Si ga zaslužiš, da si uspela napraviti toliko in tako lepe voščilnice ob tvojem Vitu! Super mami. :)
    P.s.: vidim, da ti je tudi counter uspelo dodati. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako mi je všeč tale barvita druščina. Krasna ideja, tako veselo delujejo.

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala!

    Ja, Sonja, Fiskarsovi res sežejo povsod, ampak sem še čisto pod vtisom nove igrače. :-))

    OdgovoriIzbriši
  6. Je tale igrača tudi meni po daljšem času še vedno všeč :) veliko lepše spne.. pa še rozi je :))))) Uživaj v njej.. je dober nakup.

    OdgovoriIzbriši
  7. Tebi pa gredo te barve zelo od rok. Tak jih znaš vedno fajn skombinirat s temi veselimi barvami. Spet ena krasna zbirka.

    OdgovoriIzbriši
  8. kok so pozitivne in lepe. joj, tale ideja je pa noro dobra!

    OdgovoriIzbriši