11. sep. 2009

Plastik fantastik uhančki

Uhančki narejeni iz skrčljive folije z odtisi štampiljk. Nekateri imajo dodan še swarovski kristalček, nekateri so se mi pa zdeli lepši brez. Čisto preprosto in zelo hitro narejeno. ;-))













lp,
Suzi

17 komentarjev:

  1. Ja tale plastika, tako redko se spomnim nanjo..pa je super za uhančke, obeske, kakšne dodatke na voščilnico. Uhančki so luštni!

    OdgovoriIzbriši
  2. Luštni uhančki :) Za obeske za torbo, voščilnice, se na folijo še spomnim.. za uhane pa res nisem pomislila, da bi bila. Pa pride super.
    Bi pa jaz tole frosti folijo verjetno raje prozorno delala. Vsaj v nekaj primerih :) Če jo po hrbtni strani premažeš z Glossy Accents postane tako lepo prozorna s komaj vidnimi razpokicami.

    OdgovoriIzbriši
  3. Sonja, saj je premazana z Glossy Accents. Ker sem uhančke slikala kar mizi pridejo takole mlečne barve. V resnici pa so prcej prozorni.

    OdgovoriIzbriši
  4. Aja, še nekaj :)
    Se spomniš, ko sva se menile za Pebeo lak? Če bi ga rada preskusila, sem takrat kupila dva, tudi zate :) Samo sporoči, če ti ga pošljem. Mogoče pa bi ob upoštevanju Kristininih navodil šlo :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Potem imava pa različno folijo :) Moja premazana je čisto prozorna, tudi na podlagi ni nič mlečna.. samo razpokana :)
    Pa saj mi je tole čisto všeč, da ne bo izpadlo, da kaj kritiziram :)) Bi si komot ene tele na ušesa obesila.

    OdgovoriIzbriši
  6. Super izdelki.!!
    Očitno je ta skrčljiva folija vsestransko uporabna in jo bo treba nabavit. Samo kaj, ko je jaz pol ne znam ponucat :)

    OdgovoriIzbriši
  7. O ježešna! kak je pa to dobrooooo! To skrčljivo folijo pa moram jaz zdaj tudi nabavit, ker mi je to fuuul všeč! No, če mi boš dovolila, da preizkusim.

    OdgovoriIzbriši
  8. Full si mi dobri ti uhani, predsvem oni z drevesi. Fantastično.

    OdgovoriIzbriši
  9. hudooo, dobri!!ti pa imaš ideje!!

    OdgovoriIzbriši
  10. Kakšna ideja! Nč plastik fantastik, prav hudo dobri so. Še posebaj drevesa!

    OdgovoriIzbriši
  11. Super si to pogruntala. Prav fletni izgledajo!

    OdgovoriIzbriši
  12. Hmm, Sonja, mogoče pa imava res različno folijo. Moja res ne pride čisto prozorna, ko jo premažem z Glossy Accents - ali pa mogoče nanesem pretanek sloj. Pa brez skrbi, nisem vzela kot slabo kritiko. Vesela sem prav vsake pripombe in nasveta. Pravzaprav imam to raje kot samo hvaljenje - z pribombami dobiš nek feedback in potem veš kaj še lahko popraviš, kaj bi bilo boljše naredit čisto drugače in če si ga kje res kiksnil. ;-))

    Sicer sem pa tudi pohval ful vesela, da ne boste zdaj mislile, da ne smete več hvalit, če vam je všeč. ;-))

    OdgovoriIzbriši
  13. ...se strinjam, krasni uhančki so!
    Bi se jest tud že rada považila z mojimi izdelki, pa moram počakat na Unikat. Edino kar me pri trj plastiki moti je to, da se tistih par pol v pakungi tko hitr ponuca, ker se toliko skrči.

    OdgovoriIzbriši
  14. Super uhančki so nastali, tudi meni ne bi prislo na misel folijo za to porabit. No ja se moram spravit sploh sprobat to skrčko:):)

    OdgovoriIzbriši