5. nov. 2010

Nov kotiček

Za letošnji rojstni dan sem si želela novo pisalno mizo, predalnik in še nekaj malenkosti za poleg. Tega se je strašno razveselil tudi moj v.d. možek, saj je to pomenilo, da bom končno odvlekla svojo kramo z njegove mize in naredila red v sobi. Zato ni imel sploh nobenih pripomb nad idejo obiska Ikee in tudi kasneje mi je (še isti večer!) mizo tudi sestavil. Sicer pa sem morala asistirat in to pomeni, da pač stojim poleg z sesalcem in podajam orodje.;-))

Seveda ni šlo tako gladko, ko sva si zamislila - namesto enega dneva, sva potem mojstrovala po hiši kar cel teden in tako končno sestavila še omaro (mimogrede, to sva sestavila, razstavila in spet sestavila - zadeva namreč sestavljena ni šla skozi vrata, grr) in regale in še nekaj malenkosti, namontirala še zadnje luči na kable z žarnici, ki sva jih imela samo začasno že šest let (aaa!), se peljala še enkrat v Ikeo, zamenjala poškodovan del regala za novega ter privlekla nazaj še dve vreči nujno potrebnih stvari. ;-))

Ampak se je splačalo. Zdaj imam čisto svojo pisalno mizo na kateri lahko imam nagrmadeno karkoli hočem :-) :





Lep dan,
Suzi

16 komentarjev:

  1. Aaaaa, fouš fouš, fouš! Krasen kotiček imaš. Svetel, prostoren, s super špajzo na polički. Tvoja ozimnica in njena embalaža sta mi zelo všeč :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Oooo, kak maš lepo! Tako kot je Neža rekla, svetlo in prostorno. No, saj jaz imam tudi svetlo, ampak prostorno pa se mi nikakor ne zdi.
    Uživaj v njem!

    OdgovoriIzbriši
  3. Wow, krasno, svetlo, prostorno ... hja, priznam, da sem rahlo fouš. Zdaj pa le lepo ustvarjaj!

    OdgovoriIzbriši
  4. Wow. Sem ti pa malo fouš za ta čisto tvoj kotiček. Jaz sem po celi hiši in povsod mi godrnjajo.

    OdgovoriIzbriši
  5. oooo, kako lep kotiček. Lepo ustvarjaj v njem.

    OdgovoriIzbriši
  6. Uuuu super, se mi zdi, da skoraj vsaka slov. ustvarjalka nekaj ureja svoj kotiček in sobice in ...krasno imaš!

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovit kotiček sta ustvarila. Naj ti prinese neomejeno inspiracijo in veliko užitka pri ustvarjanju.


    Še posebej lepo je pogledat, ko je ustvarjalna miza tako lepo pospravljena. Saj vem, da verjetno ne bo dolgo, ma je lepo.:)

    OdgovoriIzbriši
  8. oooo lep in svetel kotiček za ustvarjanje.Uživaj ko boš ustvarjala v njem

    OdgovoriIzbriši
  9. O kako je še vse lepo pospravljeno :-))

    OdgovoriIzbriši
  10. Joooj, Simona, kako ti zavidam ta kotiček! Moj ni ne svetel ne prostoren.

    OdgovoriIzbriši
  11. Super kotiček. A ni fajn, ko imaš prostor samo zase in vse svoje stvari na enem mestu lepo razstavljene, da se samo steguješ in jemlješ kar potrebuješ.

    OdgovoriIzbriši
  12. Pospravljeno je kar ja, moram priznat, da kar sproti pospravljam in se trudim, da je karseda malo stvari na mizi - tega me je na trd način nauči Vito ;-)). Mali je namreč že toliko velik, da doseže vse kar je na mizi, če ne pa si prinese pručko.;-))

    Eno jutro sem vstala veliko pred budilko, si naredila kavo in začela pripravljat papirje za podlago voščilnic (tistih v prejšnji objavi) - iz novega paketa papirjev sem izbrala najlepših 8, narezala vsakega na štiri kose - se pravi za 24 voščilnic - jim zaoblila vogale in pripravila prav toliko osnov. Kave nisem spila cele, sem jo pa pustila na mizi, Vito pa jo je potegnil dol, polil po celi mizi ( saj veste, to je trenutek, ko so otroci sumljivo tiho in greš pogledat kaj delajo...), vseh papirjih, stekla je v vse predale (po blazinicah, štampiljkah, štancah, dodatkih,..), tepihu... vsepovsod. Saj sem jo pobrisala, spenala tepih, počistila predale, ampak za tiste papirčke pa mi je bilo res škoda, pa še najlepši iz paketa so bili! ;-))

    Sicer pa hvala za pohvale, tudi jaz sem vesela samo svojega prostora, kjer me ne preganjajo skoz stran in mečejo pripomb zakaj je vse tako naloženo. ;-)) Sicer še ni čisto čisto končan, iščem še eno nalepko za na steno med mizo in polico. Že imam nagledano.

    OdgovoriIzbriši
  13. O kako lepo. Super si si uredila.

    OdgovoriIzbriši
  14. :) mal sem ti pa fouš :)) sicer imam svojo mizo, vendar je na moji mizi tudi računalnik, ki ga kdaj pa uporablja v.d. možek in otroka.

    OdgovoriIzbriši
  15. Wow tako lepo pospravljeno - zelo lep prostor za ustvarjanje! No, jaz sem preveč "zbirateljska" in najbrž nikoli ne bom imela toliko prostora na mizi! Ha, ha zanimiva zgodbica z malim Vitom! Moja hči k sreči ne poliva več stvari po moji mizi (jih ima že 25) tako da sem lahko mirna ko je ona tiho v moji sobici!
    Pozdravček,
    Cardarian

    OdgovoriIzbriši