22. jun. 2010

Belo in nežno...

Poročno:





Tale je precej nežna, v belih, rahlo perl svetlečih in pastelnih tonih. Na sprednjo stran voščilnice sem najprej nalepila pastelno rumen karton, malo manjši od osnove, nanj perl embosiran karton, ki sem mu naredila izrez za dvokrilna vrata - v vsako stran sem potem dala pastelno rumen eyelet in skozi napeljala svilnat trakec ter ga zavezala v pentljico in dodala še listek z voščilom za mladoporočenca.

Ko trakec razvežeš, se v notranjosti skriva motiv drevesa z parom ptičkov in njuno hiško - meni se je kar malo simbolično zdelo, zato sem tudi izbrala tale Pink Cat Studio digitalni motiv. Malo drugače, pa vseeno še dokaj blizu poročnemu motivu. (upam vsaj ;-)) Dodatkov tokrat nisem uporabila, nisem namreč želela, da bi bila voščilnica preveč nakičena. Razmišljala sem o okrasnem šivu okoli okvirja in motiva ter senčenju, vendar se nekako nisem mogla odločit. Se vam zdi pusta?

Voščilnico prijavljam na izziv v Craftalnici, kjer so tokrat za inspiracijo izziva dali knjigo Jane Austen Prevzetnost in pristranost. Če kaj, me na to knjigo vsekakor asociirata romantika in  poroka. 



Lep pozdrav,
Suzi

16 komentarjev:

  1. Full je lepa. Nič preveč in nič premalo!

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je tudi všeč točo takšna :) Lepa je!

    OdgovoriIzbriši
  3. Prekrasna, Suzi! Sem kar dvakrat pogledala, če sem res prišla na tvoj blog, ker nam vedno postrežeš s krasnimi barvnimi kombinacijami. Zdaj pa si dokazala, da obvladaš tudi elegantno belino. Motiv pa je 1A!

    OdgovoriIzbriši
  4. Vsekakor si imela pravo asociiacijo in ustvarila si super čestitko. Mi je všeč prav njena preprostost in ta vratca se mi zelo dopadejo. Meni je namreč vedno všeč, če se nekaj odpira :-) In prav tako je motiv sicer netipičen, ampak prav zato zelo simpatičen in ta dva ptička nikakor ne moreta biti napačna.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čudovita je! Motiv mi je strašno všeč.

    OdgovoriIzbriši
  6. oh ... enostavno čudovita ♥ ♥ ♥

    OdgovoriIzbriši
  7. Such a lovely card Simona! Wonderful work!
    Hugs,
    Melissa

    OdgovoriIzbriši
  8. Morala bi napisati, belo, nežno in lepo!!!!

    OdgovoriIzbriši
  9. Čudovita je. Ravno takšna kot mora biti.

    OdgovoriIzbriši
  10. Tudi meni je zelo všeč ... za poroko se mi preprostejše čestitke zdijo bolj prefinjene in elegantne. To drevo s ptički pa je krasen poročni motiv!

    OdgovoriIzbriši
  11. Čudovita! Nežna, elegantna in predvsem zelo lepa!

    Hvala, ker si nam se pridružila na CRAFT-alnici.

    Lepo se imej,
    M.

    OdgovoriIzbriši
  12. Bela, nežna in lepa. Prelepa.

    OdgovoriIzbriši
  13. Na mojem blogu te čaka nagradica :)

    OdgovoriIzbriši